За нравите на шофьори и кондуктори в пловдивските автобуси e

...
За нравите на шофьори и кондуктори в пловдивските автобуси e
Коментари Харесай

Безкрайна наглост на пловдивска кондукторка! Ето какво направи

За нравите на водачи и кондуктори в пловдивските рейсове e писано неведнъж. Днешната история е с усет на собственическо отношение, написа TrafficNews.
Оказва се, че кондукторките в някои пловдивски рейсове гледат на тях като на нещо... доста свое. Толкова свое, че пасажерите въобще не би трябвало да употребяват... седалките да вземем за пример. Ако това ви се коства необичайно, ето какво описа жена, която е имала удоволтвието да употребява услугите на рейсове №44 и №20 в Пловдив:

" Здравейте, взех решение да ви пиша, тъй като през днешния ден станах очевидец на грозна сцена в рейс 44. Кондукторката стартира да мърмори и да се заяжда с бабата на едно детенце, тъй като то беше седнало на обособена седалка. Преди това същата тази кондукторка се скара на детето, тъй като то искаше да седне на " нейното " място, което се състоеше от 3 седалки...

Думите й бяха: " Вместо детето да заема цяла седалка, може да го вземете да стои във вас ". Въпросната дама и детето имаха карти за рейса и не считам, че е вярно да се заяжда за нещо такова.

На връщане пътувах с рейс 20 и кондукторката подвигна скандал на едно момче, което беше седнало на " нейното " място, което отново се състоеше от 3 седалки. Искам да попитам докога ще поносим това? Няма ли кой да вземе ограничения? "



Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР