За новите двойки, чувството за близост и връзка чрез целувка

...
За новите двойки, чувството за близост и връзка чрез целувка
Коментари Харесай

Това Са Позите За Максимална Наслада

За новите двойки, възприятието за непосредственост и връзка посредством целувка и контакт с очите, могат да ни покажат дали сътрудникът ни е нашата сродна душа или не“, споделя сексологът доктор Уенди Уолш.

А за дългогодишните двойки, чийто полов живот може би към този момент е на автопилот, връщането към прочувствената фамилиарност по време на секс, може да се съживи посредством съответни пози, настояват сексолози.

Той откъм гърба

Тази поза разрешава мъжът да управлява скоростта и темпото на придвижване, до момента в който се отпуснете. Едновременно с това възприятието, което поражда е на изключителна фамилиарност. „Тази поза има неприятни мнения, тъй като се счита за безлична, само че чувството, когато двете тела са залепени едно зад друго, е на сигурност и спокойствие“, споделя и сексологът Ван Кърк. Ако желаете да увеличите удоволствието, може да поставите една възглавница под ханша си, с цел да повдигнете дупето и пенисъ да навлезе в дълбочина.

Тя от горната страна

За разлика от класическата поза, в която дамата е върху мъжа и има известно разстояние сред двамата, когато сте седнали в скута му, сте лице в лице и имате опция да се гледате в очите. Тази поза ускорява романтиката, защото разрешава да се целувате и да се обгръщате с ръце. Освен това в тази поза сътрудникът ви има опция да гледа тялото ви, а и може да подтиква зърната ви с ръце. Според доктор Уолс това освобождава „свързващия“ хормон окситоцин. За задачата накарайте мъжа до вас да седне на един стол или на ръба на леглото. След това това го обгърнете с бедрата си и до момента в който сте върху него, започнете да се движите постепенно. Вие сте господарката и може да експериментирате с разнообразни придвижвания, както и да контролирате темпото.

Мисионерската

Тази така наречен класическа поза разрешава ръцете да обходят тялото на колегата, до момента в който осъществявате контакт с очи. Едновременно с това „мисионерската“ кара индивида от горната страна да поеме юздите, което може да се окаже много вълнуващо. Може обаче да изпробвате някои похвати, с цел да запазите нещата забавни. Вдигнете един крайник във въздуха по време на секс или опрете колене в гърдите си, с цел да си осигурите по-дълбоко навлизане.

Лъжички

Да, позата е неприлична, само че и доста сантиментална. „Ъгълът на навлизане обезпечава стимулация на G-точката, а чувството, което изпитвате, когато телата ви се притискат е улеснение, когато той ви гушка откъм гърба,“ изяснява Ват Ван Кърк, клиничен сексолог и сватбен и фамилен съветник. Започнете лягайки на едната си страна (той би трябвало да лежи зад вас, с лице в същата посока). Сега повдигнете горния си крайник, извивайки го леко обратно, а след това го поставете върху бедрото на вашия сътрудник. Той може да обхване бедрата ви по време на секс или да разхожда ръце по цялото ви тяло. „Това, което е ужасно в тази поза е, че главите ви са задоволително близо, с цел да се обърнете и целувате, и с достъп до гърба ви, той може леко да масажира раменете ви, което ще ви разреши да се отпуснете“, споделя Ван Кърк, представен от missbloom.bg.

Обърнати лъжички

Лъжичките лице в лице са еротична цялостна прегръдка, съчетана с надълбоко навлизане и доста фамилиарност в контакт с очите. „Това е главното, тъй като лицето в действителност е ерогенна зона, която постоянно пренебрегваме – отбелязва Кърк. – В тази позиция може да галите бузите си една в друга, да целувате врата един на различен и да прокарвате ръце през косите си.“ Как става: легнете на леглото, лице в лице един към различен и увийте ръце към врата му. Вдигнете горния си крайник, с цел да му позволите да навлезе във вас и отпуснете крайници си върху бедрото му, написа lifestyle.bg. Имайте поради, че тласкането може да бъде мъчно в тази позиция, тъй че правете кръгови придвижвания или притискайте тазовете си един в различен за оптималната приятност.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР