За нова мода вандалщина сигнализираха пострадали в социалните мрежи. Крадци

...
За нова мода вандалщина сигнализираха пострадали в социалните мрежи. Крадци
Коментари Харесай

Нагли роми измислиха нова схема за кражба, която съсипва колите ни

За нова мода вандалщина алармираха потърпевши в обществените мрежи. Крадци на гориво наблюдават автомобил, откакто е заредил на бензиностанция и когато водачът паркира, пробиват резервоара, с цел да източат налятото гориво написа manager.bg.

Така, с изключение на наглата кражба, се нанасят и огромни материални вреди, а и има висок риск от пожар, защото при източването се разлива огромно количество гориво на пътя. Инцидентът с опарената жена, алармирала за кражбата, се е случил в събота към 8,30 сутринта в столичния квартал Изгрев, на улица „ Самоков “.

„ Искам да ви предупредя за нова мода вандалщина. Зареждаш гориво, към бензинстанцията се въртят роми, наблюдават те, измежду бял ден пробиват резервоара с ръчна бормашина, подлагат изрязана пластмасова бутилка... в моя случай са били с алена опел корса рег. номер Сухопътни войски.... ХН. Щели да сгазят съседа, който ги е видял. От сервиза споделиха, че за 50-ти път от 3 месеца вършат контейнер. За 20-тина литра бензин (останалото излято на паркинга и улицата, в близост паркирани коли) ми сътвориха много главоболия. Та оглеждайте се... Благодаря на съседи, полиция, осигурител, пожарна и община, които реагираха бързо в съботната заран “, написа Буряна Конаклиева в своя фейсбук профил.



По информация на очевидци крадците са двама мъже и една жена от ромски генезис. Вандалите са се пробвали да блъснат с автомобила си асистент треньора на ЦСКА Красимир Безински, който ги е видял и се опитал да ги спре.

Пострадалият към този момент е дал показания пред полицията.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР