За Нова година ще има директни чартъри от София, Пловдив,

...
За Нова година ще има директни чартъри от София, Пловдив,
Коментари Харесай

Чартъри до Анталия за Нова година от София, Пловдив, Варна и Бургас

За Нова година ще има директни чартъри от София, Пловдив, Варна и Бургас до турския курорт Анталия. Това разгласи за TravelNews Георги Пасев, маркетинг управител в туроператора " Абакс “, който провежда стратегиите дружно с българската самолетна компания " European Air Charter “. Полетите потеглят на 28 и 29 декември 2022 година с връщане на 2 януари 2023 година Вариантите от София са с 4 или 5 нощувки. От другите три града се оферират пакети с 4 нощувки.

Цените стартират от 847 лева на човек с включени самолетни билети, настаняване на база all inclusive, летищни такси, регистриран багаж 20 кг и 5 кг ръчен багаж, трансфер летище – хотел – летище, турска баня/хамам, фитнес център, сауна, здравна застраховка с покритие 10 000 евро и " анулация на пътешестване “ с " Евроинс “, представител на туроператора. В цената не влиза новогодишната вечеря, която е 35 евро на възрастен, а за децата от 2 до 12 ненавършени години е гратис. Такса гориво и нездравословни излъчвания се афишира се 21 дни преди полета.

" Интересът е доста огромен и тази година Турция е огромен шлагер измежду българите “, разяснява Георги Пасев. Той акцентира, че хотелите в Анталия оферират отлични условия, богат all inclusive и доста положително обслужване. За Нова година приготвят разнообразна шоу и музикална стратегия. Пасев чака да заведат в Анталия над 850 български туристи, като при по-голям интерес могат да реагират и пуснат спомагателни полети. 

" Абакс “ не продава непосредствено на клиенти, а стратегиите му могат да се търсят в туристическите организации в цялата страна. Компанията си партнира на непознатите пазари с най-големия международен туроператор – TUI. Тя първа пусна директни чартъри това лято от четирите български града до редица курорти в Турция, които не престават и сега доникъде на октомври.

От януари до август тази година в Турция са пристигнали над 29 милиона задгранични туристи, което е над два пъти повече от същия интервал на предходната година, сочат оповестените публични данни. Това е растеж от 108,5 % по отношение на миналата година, заяви Министерството на културата и туризма. Истанбул, най-известният град в Турция и максимален по брой население, е бил основната атракция за задграничните гости, привличайки 10,2 млн. туристи. След него се подрежда курортният град Анталия с 8,6 млн. гости, а Одрин е посрещнал 3,1 млн. туристи, най-вече българи.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР