За нов случай на сериозно превишаване на разрешената скорост в

...
За нов случай на сериозно превишаване на разрешената скорост в
Коментари Харесай

Мотористи хвърчат с над 160 км/ч в София

За нов случай на съществено превишаване на позволената скорост в София осведоми bTV. Публикуван в обществените мрежи видеоклип демонстрира мотористи да минават с над 160 км/ч. по бул. " България " 70км/ч. Километражът на един от моторите обаче демонстрира 160 км/ч , а други два мотора се движат дори още по бързо и е снимано по какъв начин го изпреварват.

50-секундното видео е снимано в деня на откриването на мотосезона. В него пътният специалист и някогашен началник на КАТ в столицата Тенчо Тенев открива три нарушавания. " Тук ограничаването на скоростта е 70км/ч, единият моторист се движи със 160. За такова нарушаване санкцията е 700 лв. и за три месеца би трябвало да му се отнеме свидетелството за ръководство. Отделно - за всеки 5 километра над ограничаването санкцията се усилва с 50 лв. ", изяснява той.
 Мотористи отново блокират София под погледа на Столична дирекция на вътрешните работи
Мотористи отново блокират София под погледа на Столична дирекция на вътрешните работи

Очаква се 20 000 мотора да вземат участие

По думите на Тенев нарушителите могат да бъдат открити по задните регистрационни номер на моторите, в случай че има записи от камерите на бул. " България ".

На клипа се вижда и по какъв начин моторист изпреварва другите с още по-висока скорост и на задна гума, а на седалката има и момиче. " Това е извънредно рисково и основава сериозна причина за тежка злополука ", разяснява Тенчо Тенев.
 Шофьор
Шофьор " хвърча " с 260 км/ч по Околовръстното в София

Министерство на вътрешните работи го прикани и спра колата от движение
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР