За нов кабинет са нужни свръх компромиси. Най-голям компромис трябва

...
За нов кабинет са нужни свръх компромиси. Най-голям компромис трябва
Коментари Харесай

Радостин Василев: За нов кабинет са нужни свръх компромиси

За нов кабинет са нужни свръх взаимни отстъпки. Най-голям компромис би трябвало да създадат " Продължаваме промяната ".

Това съобщи самостоятелният народен представител и министър на спорта в оставка и Радостин Василев пред БиТиВи.

Независимите депутати разискали управническата и законодателна стратегия с Българска социалистическа партия по време на договарянията за сформиране на държавно управление с третия мандат. До края на деня самостоятелните ще образуват отношението си по направените корекции на стратегиите.

Радостин Василев е на мнение, че в случай че другата седмица няма развиване за сформиране на държавно управление от договарянията, е по-удачно да се отиде на избори. Затова Василев се надява Българска социалистическа партия да не задържа прекомерно доста третия мандат.

Той е черноглед във връзка с поддръжка на самостоятелните народни представители, в случай че Има Такъв Народ вземат участие в ново държавно управление.

Сега да подкрепим нещо изкуствено основано да прекара страната през компликации, които могат да бъдат преодолени при едни избори, е доста огромен компромис, акцентира спортният министър в оставка.

Според него Политическа партия би трябвало да отидат на избори, тъй като са с висок тренд и щели да ги завоюват.

Той предложения Виктория Василева да се явят дружно на полиграф по тази причина дали са се срещали с премиера в оставка Кирил Петков. Виктория Василева има качества за политик, за разлика от сценаристите от Има Такъв Народ, посочи той.

Радостин Василев ще се включи в идващите възможни предварителни избори с гражданско съдружие, което самостоятелните обмислят да основат. С Политическа партия към този момент се приказва и за поддръжка на идващите избори - с Кирил Петков и Асен Василев, посочи той.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР