За Нострадамус е писано много, но са малко фактите, които

...
За Нострадамус е писано много, но са малко фактите, които
Коментари Харесай

4 тревожни предсказания на Нострадамус за 2021

За Нострадамус е писано доста, само че са малко обстоятелствата, които се знаят за персоналния му живот. Истината е, че той е оставил голямо научно завещание на света в ролята си на доктор и академик, само че предсказанията му са тези, които будят интерес у всички. Неговите пророчества са отразени в стихове, наречени катрени, и обгръщат в действителност незабравим интервал от време – от 1550 година до 3797 година. Над 70% от неговите пророчества са изпълнени до момента, като през днешния ден ще ви срещнем с предсказанията му за 2021 година.
1. Световен апетит
 Новият Нострадамус със ужасно предсказване: 8,3 по Рихтер ще удари покрай България Новият Нострадамус със ужасно предсказване: 8,3 по Рихтер ще удари покрай България
Земята под Вранча ще се разтресе с невиждана мощ. Това предсказва известният румънски ясновидец и православен духовник Йоан Истрат, ко...
Нострадамус предсказва, че първите признаци на идващия завършек на света ще бъдат апетит, трусове, разнообразни заболявания и епидемии, чиито интензитет ще бъде заплашителен. Всъщност, тазгодишната пандемия бележи началото на поредност от неподходящи събития, които ще обиден международното население. Катастрофа с големи размери ще ни върне обратно в историята и огромна част от международното население няма да може да преживее идващите гладни години.
2. Мюсюлманите ще завладеят Европа
„ Камилата “ от пророчествата на Нострадамус е знак на арабското население, което се разгръща в цяла Европа. Не е ясно дали през 2021 ще има нова вълна от емигранти, или пък демографските прогнози за ниска европейска раждаемост и голям брой бежанци ще са катализаторът на тази смяна.
3. Астероид ще удари/приближи Земята
 Последните думи на великите персони преди гибелта им Последните думи на великите персони преди гибелта им
Управници, писатели, композитори - без значение какъв брой популярен е човек, гибелта не отминава никого. Оказва се обаче, че колкото по-интересен...
„ В небето човек вижда огън и дълга диря от искри “. Това може да се пояснява като идващи естествени стихии, само че други тълкования на този катрен настояват, че той се отнася до огромен метеорит, който ще удари Земята. След като влезе в земната атмосфера, метеоритът ще се нагрее, появявайки се на небето като огромен огън. В реалност НАСА разгласи, че има напълно действителна заплаха голям метеорит, наименуван 2009 KF1, да удари Земята на 6 май 2021 година съгласно калкулации.
4. Ще пристигна изкуственият разсъдък
Американските бойци ще бъдат първите роботизирани хора, най-малко на мозъчно равнище, с цел да спасят човешката раса. Имплантиран чип би трябвало да ни предложи нужния дигитален разсъдък, за преминем оттатък границите на биологията.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР