За нормализиране на холестерола и за подобряване на храносмилането пийте

...
За нормализиране на холестерола и за подобряване на храносмилането пийте
Коментари Харесай

За нормализиране на холестерола пийте ябълков оцет!

За нормализиране на холестерола и за възстановяване на храносмилането пийте ябълков оцет!

Може би сте слушали за ябълковия оцет. Може би го употребявате за подготвяне на храна. Но знаете ли всичко за него?

Ябълковият оцет съдържа огромен брой от най-полезните субстанции: калий, калций, флуор, силиций, натрий, фосфор, мед, желязо и други, органични киселини: оцетна, лимонена, млечна, пропинова, както и пектини, витамини: A, B1, B2, B6, C, P, E и бета-каротин.

Съставът на ябълковия оцет е неповторим и всеки съставен елемент е доста потребен самичък по себе си. Но главната стойност на този артикул се състои в комбинацията от всички тези съставни елементи и тяхното сложно влияние върху човешкото тяло. Но е значимо да запомните, че всичко потребно се употребява в сдържаност.

Ябълковият оцет е в положение няколко пъти да форсира метаболизма в организма. Освен това, интензивно подтиква разграждането на мазнини, въглехидрати, което спомага за по-активна загуба на ненужно тегло.

Ябълковият оцет интензивно пази организма от разнообразни чревни инфекции, той ще помогне за възобновяване на чревната микрофлора, а също по този начин способства за неговата здравословна перисталтика.

Предлагаме ви да научите за 6 болести, при които ябълковият оцет ще бъде най-хубавият ви асистент!

Рефлукс и киселини
При рефлуксът стомашният сок се повишава в хранопровода. Това нормално е съпроводено от парене. При този проблем ще ви помогне ябълковият оцет. При киселини изпийте чаша вода със супена лъжица ябълков оцет.

Помага за нормализиране на равнищата на холестерола
Колкото и необичайно да звучи, ябълковият оцет понижава киселинността на вътрешната среда в организма, което понижава възпалението на стените на кръвоносните съдове и отлагането на холестерол по тях.

Помага да отслабнете
Ябълковият оцет ви оказва помощ да отслабнете. Приемът му понижава глада и спомага за извеждането на токсините и непотребната вода от тялото.

Контрол на кръвната захар
Изследванията демонстрират, че ябълковият оцет има антигликемично свойство, което може да управлява кръвната захар.

Антиоксидант
Ябълковият оцет съдържа антиоксиданти като катехин, галова киселина, кафеена киселина и хлорогенна киселина, които поддържат здравето ни.

Храносмилане
Оцетната киселина, открита в ябълковия оцет, оказва помощ за по-доброто асимилиране на храните, които ядете. Като добавите оцет към салатата, вършиме зеленчуците по-лесно смилаеми. Внимание! Купувайте единствено естествен ябълков оцет! Ябълковият оцет може да се подготви доста елементарно вкъщи.

Вижте още: Понижаване на кръвното налягане със сок от алено цвекло

За ежедневна приложимост се предлага безредие на 1 супена лъжица ябълков оцет в чаша вода. Можете да добавите чаена лъжичка мед и лимонен сок.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР