За никой не е тайна, че в повечето случай използват

...
За никой не е тайна, че в повечето случай използват
Коментари Харесай

Яна Маринова използва удължения за коса от Магама

За никой не е загадка, че в множеството случай употребяват снадки за коса или перуки!
Така доста елементарно и единствено за 10-15 мин може да се промени прическата и да стартират фотосите на новите облици на артистите.

Това направи и обичаната на всички ни Яна Маринова за снимането на нов рекламен клип. Тя се довери на най-хубавите в сектора в удължаването на коса – салон Магама.

За нея избрахме подготвена друсам от натурален косъм с шнолки, която е в същият цвят като нейния натурален. Дължината, която избрахме е 60 см, с цел да се получи мечтаният заключителен резултат за дълга плитка на рибена кост. Преди слагането удълженията се разресват деликатно с подобаваща четка за естествена коса. Яна употребява специфичната златна четка на #Kadiffe, която нежно разплита косата без да я наелектризира!

Поставена бързо и елементарно тресата, Яна бе подготвена за 20 мин с прическата и се насочи към снимачната площадка.

Видео можете да видите

Както тя сама споделя потреблението на снадки за коса и перуки безусловно избавя артистите в доста от функциите им. Не един и два кино лентата са снимани с сходен атрибут от Яна във филмите “Диви и щастливи”, както и в най-новият й филм “Игра на доверие”!



Удълженията за коса не са просто аксесоар, в доста случай това е опция всяка дама да има мечтаната дълга и обемна коса. Прелестно дълга луксозна, плътна всяка жена желае да има такава коса. Готови на момента за буйни къдрици или елегантни вечерни прически, удълженията за коса ви дават разнообразието от стайлинги в всекидневието или за специфичен мотив.

Специалистите в удълженията за коса от салон Магама ще подберат верните снадки за вас, а вие може да се наслаждавате на крайния резултат! Божествено красива коса!

Пожелайте обичаната си коса! Ние ще я създадем действителност!

Обадете се за консултация на 0898777740 или 070090074
Посетете ни на място: София, ул. Дамян Груев 46
Удължения за коса може да разгледате на
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР