За никого не е тайна, че покойният Алексей Петров кадруваше

...
За никого не е тайна, че покойният Алексей Петров кадруваше
Коментари Харесай

Трактора оженил насила Яне Янев, за да не мяза на гей

За никого не е загадка, че починалият Алексей Петров кадруваше по най-високите етажи в службите и в няколко политически централи. По-малко прочут факт е, че Трактора полагаше грижи и за персоналния живот на съратниците си. Именно маститият необут изиграл ролята на сватовник за тогавашния си сподвижник - гласовития лидер на несъществуващата партия РЗС, настояват очевидци на събитията.

Преди десетина години за Янето, тогава остарял ерген, настойчиво вървяха клюки, че е педераст. Нещата напълно се размирисаха, когато Янев влезе в спор с Волен Сидеров. Белокосият националист в ефир упрекна съперника си, че е гей и кукла на конци и ГМО на екс баретата Алексей Петров. Янев му отговори, че е твърдо „ хетеро ”. След което прикани Волен да му изпрати жена си, по това време Капка Сидерова, с цел да докажел половата си ориентация…



ХИТ ФОТО: Янето и Атанас Семов носят папкане на Трактора в пандиза

Скандалът заглъхна, само че Янето си остана подозрителен и непрекъснато даваше изявленията, в които да изяснява, че като студент е имал доста, но доста гаджета и не се е оженил поради публичната си активност, а не тъй като е противоположен.

На Трактора му писнало протежето му да мрънка по хомосексуални въпроси и персонално му намерил за младоженка младата Галя, с която политикът се изнесе да живее на село. Историята мълчи по тематиката - дали Петров е склонил хубавицата да пристане на Янето с парично подучване, или със закани.

Факт е обаче, че двамата се задомиха. А Янев и Алексей скапаха другарството си, откакто РЗС не поддържа някогашната барета на президентските избори през 2011 година, а избра вместо него юриста Атанас Семов.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР