За никого не е тайна, че Марго Роби откровено симпатизира

...
За никого не е тайна, че Марго Роби откровено симпатизира
Коментари Харесай

Ще вечерят ли заедно Марго Роби, Хари и Меган

За никого не е загадка, че Марго Роби искрено симпатизира на принц Хари и Меган Маркъл. Тя даже има намерение да предложения принц Хари и брачната половинка му Меган в дома й в Лос Анджелис на вечеря. Това не е първата покана на актрисата към тях, макар че за първи път загатва за вечеря.
 Принц Хари, Меган Маркъл и поканата към тях от Марго Роби
Поканата на Марго Роби към Хари и Меган

Още един почитател

Пред списание New! австралийската актриса показа, че се е срещала с Хари на всемирски събития и би желала да ги предложения с Меган в дома ѝ. " Не сме вечеряли дружно, само че аз сигурно бих ", разкри звездата от „ Отряд самоубийци “.

Според нея Хари е занимателен и тя не би се поколебала да бъде хазаин на двойката: " Всеки път, когато срещах Хари в Лондон на празненства, той постоянно беше доста занимателен, тъй че би било отлично двамата да ми гостуват. "

on Jan 8, 2020 at 10:33am PST

„ Чувствам, че ще намерим нещо общо с тях и тяхното пренасяне, тъй че би било ужасно да се съберем на вечеря ", добавя тя.
 Принц Хари, Меган Маркъл и за какво в действителност се стигна до Мегзит
Причината Хари и Меган да загърбят кралския живот

Какво имат в този момент, което нямаха преди

Номинираната за Оскар звезда обмисля и препоръки, които би дала на двойката, откакто те се отдръпнаха от кралските си отговорности във Англия.

on May 9, 2020 at 9:53pm PDT

„ Мисля, че би трябвало време. Аз два пъти се местих от страна в страна и не е елементарно, само че с времето новото място се трансформира в дом, а Лос Анджелис има какво да предложи ", споделя още Марго Роби.
 Принц Хари, Меган Маркъл и тайният им холивудски план
Хари, Меган и тайният им холивудски план

Предстоят изненади
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР