За никого не е тайна, че бракът на бившата американска

...
За никого не е тайна, че бракът на бившата американска
Коментари Харесай

Нови пикантни подробности за развода на Меган Маркъл с бившия ѝ

За никого не е загадка, че бракът на някогашната американска актриса Меган Маркъл с принц Хари е втори за нея. Звездата от сериала „ Костюмари “ бе омъжена за телевизионния продуцент Тревър Енгелсън в интервала от 2011 до 2013 година Двамата имаха и 7-годишна връзка преди да сключат брак, написа woman.bg.

Като съществена причина за развода сред двамата до момента се сочеше натоварения график на Меган и честите ѝ пътувания, свързани с актьорските ѝ изяви. Сега обаче на бял свят излязоха и някои други, скрити досега, елементи от връзката им, довели до неизбежния раздор в връзките им.
 Нови пикантни детайлности за развода на Меган Маркъл с някогашния ѝ

Според кралските специалисти - Омид Скоби и Каролин Дюран, които написаха биографична книга за херцога и херцогинята на Съсекс под заглавието „ Намирането на независимост “, Тревър мощно недоволствал от свободолюбивия ѝ и могъщ характер, а това включвало и сполучливото развиване на кариерата ѝ.

Според създателите на книгата Енгелсън не желал брачната половинка му да набира популярност, която да я направи самостоятелна от него. „ Когато към момента били дружно, Меган споделяла недоумението си пред другари за какво Тревър се държи по този начин, като че ли не подкрепял актьорската ѝ кариера “, написа в биографията.

Според близки до Меган, с които Скоби и Дюран разговаряли, тогавашната актриса споделяла чувствата си с тях, че той се чувствал добре единствено тогава, когато тя се нуждаела от неговата помощ и въздействие. " Такава беше динамичността на връзката им – Тревър постоянно доминираше. Той е привикнал да бъде печеливш - индивидът, който вкарва Меган в промишлеността “, написа в книгата.



Още преди излизането си, книгата закупи необятна известност и притегли нечуван интерес към себе си. Въпреки събитието, че принц Хари и Меган Маркъл отхвърлиха да са споделяли персонално каквато и да било информация с създателите, книгата към този момент е на книжния пазар в Съединени американски щати и се продава като топъл самун.

Припомняме, че откакто Меган стана член на кралското семейство, Енгелсън отхвърли да разяснява връзката си с нея, само че разгласи, че ще прави сериал за разведена жена, която се омъжва за принц и има взаимно попечителството върху детето от първия си брак.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР