За никого не е тайна че Брадли Купър има изключително

...
За никого не е тайна че Брадли Купър има изключително
Коментари Харесай

Защо Брадли Купър се затвори вкъщи

За никого не е загадка че Брадли Купър има извънредно мощна връзка с майка си. Тя постоянно е забелязвана да участва на филмовите награди дружно с него. Живеят в една къща и са доста близки.

Майката на Брадли - Глория Кампано, е съвсем на 80 години. Затова той подхваща безусловно всички ограничения, с цел да подсигурява, че тя няма да бъде изложена на смъртоносния ковид.

Брадли Купър прекарва месеци, прикрит в къщата си, в обезверено предпочитание да отбрани майка си от ковид. Пред Interview звездата от " Ергенският запой " изясни: " Аз съм с щерка си, майка си и двете си кучета и не сме напускали къщата ". За благополучие, тя има и заден двор. За него е извънредно значимо да не изложи майка си на смъртоносна неточност. Актьорът загуби татко си от рак на белия дроб през 2011 година, неналичието му още повече го сближила с майка му.
 Снимка 494439

По време на изолацията той прави всичко допустимо да се забавлява и с щерка си, написа Mirror. Холивудският артист има тригодишна щерка Леа от някогашната си брачна половинка – моделът Ирина Шейк. Те се разделиха през 2019 година след четири годишна връзка. А Брадли още веднъж се трансформира в един от най-желаните холивудски ергени.
 Дженифър Гарнър, Брадли Купър и срещата им на плажа
Колко близки са си Брадли Купър и Дженифър Гарнър

Дълго другарство или освен това

Наскоро той бе видян на плажа в Малибу с Дженифър Гарнър и щерка му Леа. Актрисата, която има три деца от някогашния си брачен партньор Бен Афлек, също е необвързана, откакто се раздели и с предприемача Джон Милър.

Но дали ще излезе нещо от тази среща, към момента никой не знае.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР