За незаконно сметище в близост до природния феномен Побити камъни

...
За незаконно сметище в близост до природния феномен Побити камъни
Коментари Харесай

Незаконно сметище изникна до природния феномен Побити камъни край Варна

За нелегално бунище наоколо до естествения феномен Побити камъни край Варна алармира наш фен. В гористата околност край туристическата забележителност се изхвърлят строителни боклуци, излишно обзавеждане и елементи от остарели коли.

Варна

За нерегламентираното бунище покрай Побити камъни ни се обади нашият фен Борислав Аврамов.

Борислав Аврамов: Дойдохме с моята брачна половинка за гъби... и като влязохме с колата, бях покъртен от това, което видях. Ние дойдохме да събираме плодовете на природата, а видях какво ние сме изсипали на главата на природата.
Сметищетето се намира настрана от пътя сред туристическата забележителност и село Слънчево.

Има версия, че Побити камъни не са естествено формирование, а са основани от човек. Вече е научно потвърдено, че това не е по този начин. Но на метри от Побити камъни можем да забележим на какво в действителност сигурно е кадърен индивида.

Мястото се оказва комфортно за изхвърляне на строителни боклуци и елементи от остарели коли.

Борислав Аврамов: Най-често се виждат найлонови бутилки. Дори да стъпиш на трева, изпод се чува тон на найлонова бутилка. След това видяхме хладилници изхвърлени, по-късно видяхме автомобилни гуми, по-късно видяхме строителни боклуци, големи найлони в великански размери, елементи от коли, може би от товарни коли.
Екипът ни уведоми община Аксаково, в чиято територия се намира сметището. Оттам увериха, че ще вземат ограничения за разчистване на терена.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР