За незаконна сеч в горите край Малко Търново сигнализираха в

...
За незаконна сеч в горите край Малко Търново сигнализираха в
Коментари Харесай

За незаконна сеч край Малко Търново сигнализираха в социалните мрежи

За противозаконна сеч в горите край Малко Търново алармираха в обществените мрежи жители. Става въпрос за околност, намираща се в посока към Вълчановия мост на р. Резовска.
Практиката е почтено срещана в цялата страна, а осъдени съвсем няма.
За противозаконна сеч на над 4000 куб.м. дървесина на същото място от преди време тече следствие към този момент близо 2 години, само че развръзка към момента няма. Наказани също.
" Следпразнично за гората! След като към този момент 2 години и половина не може да приключи следствието на противозаконна сеч на над 4000 куб.м. дървесина в региона на ДГС М.Търново, появяването още веднъж на грозно сечище, показано на фотосите, не би следвало да бъде изненада! Вероятно не е държавна горска територия ", написа във фейсбук консуматор с името Дико Патронов.

" Апетитът идва с яденето, а обстоятелството,че това може да се случи в Природен парк е неповторимо! Няма лесовъдски критерий за такова сечище - да оголиш скалите, като изсечеш 200 годишни дъбове и странджански дъб /лъжник/ - неповторим тип за Европа. И то каква сеч! ", добавя в обявата мъжът, като ползва снимков материал.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР