За нея говорят милиони по света. 24 години след смъртта

...
За нея говорят милиони по света. 24 години след смъртта
Коментари Харесай

Смразяващо пророчество на Ванга за България и света през 2021-а

За нея приказват милиони по света. 24 години след гибелта ѝ предсказанията ѝ вълнуват хора от всички краища на планетата, а наскоро международните медии даже я нарекоха "Балканския Нострадамус ".

Изследователи настояват, че близо 85% от прогнозите ѝ са изпълнени до този миг. Според тях тя е предсказала офанзивите на 11 септември в Ню Йорк, цунамито в Япония от 2004 година и възхода на исляма. Смята се, че е пророкувала още и обилни събития, стигащи чак до 5079 година – годината, когато щял да пристигна краят на света. Тя е българската пророчица Ванга, а ние ще спрем вниманието си на предсказанията, които фамозната гадателка от Петрич е направила за 2021 година

Нашествие на екстремисти

Малко преди да издъхне на 85-годишна възраст, Ванга предсказала, че през 2021 година "нашествие на екстремисти " ще залее Европа. По думите ѝ континентът ни щял да бъде изправен пред опасността от химически офанзиви от "нашествениците ". Ванга планувала също по този начин и икономическа рецесия за Европа.

Покушение против съветския президент Владимир Путин



Getty Images/Guliver

Опит за нападение против съветския президент Владимир Путин е измежду прогнозите на ясновидката. По думите ѝ опасността против водача на Кремъл щяла да пристигна от недоволни хора в страната. Дори има слух, че Путин възнамерявал да се отдръпна от поста си по-рано от плануваното точно поради пророчеството на Ванга. Дали това в действителност ще се случи, следва да разберем.

Катаклизми и естествени бедствия

Петричката гадателка пророкувала и редица катаклизми и бедствия над света. Според нея съзнанието на хората щяло да претърпи безспорна смяна. По думите ѝ 2021 година щяла да бъде белязана от доста сложни времена и тествания за цялото човечество.



Pixabay

Прочети още за пророчествата на Ванга за 2021 година
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР