За неприятна ситуация сподели пловдивчанка в социалните мрежи. Тя споделя

...
За неприятна ситуация сподели пловдивчанка в социалните мрежи. Тя споделя
Коментари Харесай

Мътилка потече от чешмата на пловдивчанка СНИМКИ+ВИДЕО

За неприятна обстановка показа пловдивчанка в обществените мрежи. Тя споделя фрагменти, на които се вижда по какъв начин от чешмата ѝ тече мътна вода. Случката е разпостранена във Фейсбук на 28 септември.
" Това тече от крановете сега в кв. " Каршияка ", Пловдив ", споделя неволите си Катя Л. Тя добавя, че кооперацията се намира в региона на " Новотел " Пловдив. Граждани показват недоволството си от случая, като заявават, че сходно нещо не е редно. Други са на мнение, че повода за обстановката е позната. Те настояват, че евентуално наоколо е имало ремонт.  " След ремонт по ВиК мрежата постоянно тече " това ". От дребен това го знам ", заключава Коце Г. 

" Отвратително! Където и да е! ", прибавя пловдивчанка.
  " И водомера си върти ", заключава Юлия Д Припомняме, че в днешния ден от водното сдружение оповестиха за две повреди в Пловдив и десетки в покрайнините. Заради проблеми с водопровода Окръжна болница – Пловдив и ул. „ Хайдушка ” №9 останаха без вода. В Асеновград кв. „ Долни Воден ”, в Перущица ул. " Ген. Данаил Николаев " и в Карлово ул. " Криволак " също бяха с нарушено водоподаване до 16 часа.

На изсъхнало останаха още Боянци, Брестовица, Розовец, Бойково, Бегово и Войводиново. 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР