За неприятен инцидент по улиците на София сподели жена.Тя твърди,

...
За неприятен инцидент по улиците на София сподели жена.Тя твърди,
Коментари Харесай

Жена с джип блъсна кола и офейка. Софиянка: Пазете се! СНИМКА

За противен случай по улиците на София показа жена.

Тя твърди, че е била блъсната от сив джип, а дамата зад кормилото траяла по пътя си.

Ситуацията се разиграла на Румънското посолство.

Потърпевшата шофьорка Цветана П. споделя, че била първа кола в междинна лента, когато джипът я блъснал при продължение от последна лява лента. Ударът бил непряк, имало и известни материални вреди.

Цветана написа, че маневрата била осъществена без подаване на мигач. След това дамата с джипа траяла по пътя си, а пострадалите се пробвали да я спрат, само че безрезултатно.

" Щетите по моята кола не са доста, само че е реалност, че можеше най-малко да спре да попита дали сме добре ", написа дамата.

Вижте целия роман на Цветана П.:

" Пазете се от дамата, ръководеща джип с номер СВ7293ВВ! Днес на Румънското посолство посока телевизионната кула, тази жена навръх светофара от последна лява лента ни удари.  Бях първа кола в междинната лента за напряко. Не знам тази жена по какъв начин по този начин взема решение, даже без мигач, да мине от лява лента за завиване в междинна. Най-нагло ни удари странично.  При непрекъснато подсвиркване и опит да я спрем, дамата никак не я интересуваше и продължи към " Цариградско шосе ". Щетите по моята кола не са доста, само че е реалност, че можеше най-малко да спре да попита дали сме добре. "

Снимка: Цветана П.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР