За неговия живот – от кошмара на Роналдо – до

...
За неговия живот – от кошмара на Роналдо – до
Коментари Харесай

Беше най-добрият вратар в Шампионска лига, а днес кара баничарка в Австрия

За неговия живот – от кошмара на Роналдо – до бачкането на градеж, може да се напише книга.

Футболист №1 на България за 2014 година и най-хубавият вратар в груповата фаза на Шампионска лига за сезон 2014/2015 Владислав Стоянов работги като водач на баничарка в Австрия. Той е надалеч от хорските очи и се пробва да си изкарва прехраната по необикновен метод, а единствено преди 10 години за него говореха всички.

Стигна се до такава степен, че бе пред трансфер в италианския гранд " Рома ", а българският голкипър бе призрачен сън за легендата Кристиано Роналдо, откакто му бе избавил две дузпи за малко време.

Най-силният вратар в историята на Лудогорец получи тежка травма през март 2017 година и действително завърши с огромния футбол. След това се върна на терена, само че към този момент нищо не беше същото. Спря с футбола и стана скаут в школата на Лудогорец. Неговите проблеми отвън терена са ясни на всички. Заради това в последна сметка той напусна Разград. След това реши да се върне във футбола и отиде на проби в Берое, където обаче Петър Хубчев не го утвърди. После Владо стана общ служащ, като слагаше фотоволтаици в ямболско село, беше за малко в Португалия, а в този момент кара баничарка в Австрия. Буквално за неговия живот – от кошмара на Роналдо – до бачкането на градеж, може да се напише книга.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР