За него са казани много неща, но това, което го

...
За него са казани много неща, но това, което го
Коментари Харесай

Азис с разбиващо парти в Megami Club Пловдив! Отнесе най-бурните аплодисменти

За него са казани доста неща, само че това, което го разказва, може би, най-добре е - той не е факсимиле. Азис , дами и господа, в сряда вечер беше измежду своята обичана аудитория в града под тепетата и в най-хитовто заведение там -   Megami Club Plovdiv .

Артистът с основни букви беше в компанията на своя бенд и всички дружно накараха публиката в Богинята на нощния живот да настръхне от наслаждение. В осъществяване на песните онлайн, чувството е в действителност особено и всички, които бяха в заведението, усетиха тази специфична сила, писа zvezdno.bg.

Megami Club Plovdiv слага нови правила и диктува клубната мода в България, беше прелестен хазаин на събитието. Богинята на нощния живот посрещна своите посетители уместно класно. Такова беше преживяването през цялата вечер.

А вие не забравяйте, че гостуването на Азис, отпред с последния му цялостен шлагер " Позна ли ме ", беше единствено началото на седмицата в Megami Club Plovdiv. Русата празненство хала - Теди Александрова ще е идната звезда, която ще направи супер нощ в Богинята на нощния живот. Четвъртък вечер е нейното време, в което ще извърши палавите, като самата нея, шлагери. Вход свободен за студенти.

Една от най-обичаните от поп-фолк почитателите певица - Емилия ще има още веднъж удоволствието да бъде на сцената на Megami Club Plovdiv. Тя ще ви чака в петък вечер.

" No Limit " е тематиката на кулминационната събота вечер в заведението. Заповядайте!
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР