За най-запалените фенове състезанията от течащия в момента нов сезон

...
За най-запалените фенове състезанията от течащия в момента нов сезон
Коментари Харесай

Новата игра Формула 1 прехвърля състезанията с болиди във виртуалния свят

За най-запалените почитатели надпреварите от течащия сега нов сезон от Формула 1 към този момент не са единствено напрегнати съревнования по малкия екран, а нещо, в което могат да се включат персонално, с цел да изпитат тръпката от обичания си, високоскоростен спорт
F1 2019, формалната видеоигра на Световната Федерация по Автомобилизъм ФИА, направи своята премиера за PlayStation 4, Xbox One и PC, с цел да ни предложи най-амбициозната част от франчайза досега, разработвана близо две години.

Наложила се като една от най-високо оценените рейсинг поредици на всички времена, F1 серията към днешна дата дефинитивно бетонира имиджа си на прекарване, съизмеримо като качество с действителните надпревари от Формула 1, с помощта на комбинацията от фотореалистична визия, непостижим физически модел и несъмнено – всички значими лицензи, които да накарат геймърите да повярват в илюзията, че в действителност се състезават за обичания си отбор.

Производителите от Codemasters са вложили дългия развой на разработка, с цел да предложат в 2019 изданието неща, които виждаме за първи път във F1 серията. Първото е включването на цялостния шампионат 2018 ФИА Формула 2, където играчите ще могат да премерят сили с „ новобранците “ Ландо Норис, Джордж Ръсел и Александър Албон. Кариерният режим ще стартира точно от пистите на Формула 2 и ще предложи сюжет, който ще предопредели последвалото развиване на играта, основано на уменията на играчите, техните дейности и отговори в основни обстановки. Колкото до сезон 2019 на Формула 2, той ще бъде прибавен посредством безвъзмезден ъпдейт към играта по-късно през актуалната година.


Друга иновация, която ще забележим за първи път във F1 2019, са прехвърлянията на водачите. Наложени звезди като актуалният Световен първенец Луис Хамилтън и неговият „ архи-враг “ Себастиан Фетел може да образуват изненадващо партньорство или да продължат със съперничеството си в напълно нови тимове
Всички контракти са основани на представянето на пистата, тъй че надарените водачи ще имат опцията да подпишат с някой от огромните тимове, до момента в който демонстриралите по-посредствени шофьорски умения ще би трябвало да се задоволят с отбор, чиито цели не са изключително амбициозни.

F1 2019 включва 22 типичен болида, до един – най-хубавите машини, стъпвали на пистата от 70-те години на предишния век до през днешния ден. На играчите се дава опцията да изживеят персонално велики моменти от минало и настояще с модели, вариращи от 1972 Lotus 72D, 1988 McLaren MP4/4 и 1996 Williams FW18 до 2010 Red Bull RB6. Така нареченото „ именито издание “ на F1 2019 ще включва още МакЛарънът MP4/5B на Ален Прост и ферарито F1-90 на Айртон Сена.
Както прилича на една класическа игра по феномена Формула 1, соловото прекарване е едвам началото на една конкуренция, която ще прерасне в конфликта с действителни играчи в мултиплейър режима
Във F1 2019 той е по-раздвижен от всеки път с квалификации за огромни шампионати, ежеседмични провокации, световни ранглисти с най-хубавите виртуални водачи, неповторими награди, календар с идните събития и даже репортажи от пистата, в които геймърите ще могат да гледат онлайн или на запис всяко от надпреварите.

„ Наистина се гордеем с включването във F1 2019 на Формула 2, Сена и Прост, кариерният режим и прехвърлянията на водачите. Това са основополагащи нововъведения за F1 серията, наред с консолидираното на сложен мутлиплейър за играчите, които обичат да се съревновават с действителни хора на пистата “ споделя Пол Джил, франчайзовият шеф на F1 марката в Codemasters. „ Конкретно прехвърлянията на водачи са нещо, за което знаем, че нашите почитатели копнеят от години и в действителност е фантастично да имаме тази функционалност в нашия 10-годишен кариерен режим. С новата F1 игра ние надграждаме над всичко, което постигнахме с F1 2018, с цел да дадем опция на играчите да изградят свои лични, неповторими истории, сезон след сезон. “
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР