За най-семейните празници от годината, Vivacom ще отключи всички ТВ

...
За най-семейните празници от годината, Vivacom ще отключи всички ТВ
Коментари Харесай

Vivacom предоставя свободен достъп до всички канали и Видеотека на своите ТВ клиенти за Коледа

За най-семейните празници от годината, Vivacom ще отключи всички ТВ канали и Видеотека за всички свои ТВ клиенти.  В това число влиза и премиум наличието, предлагано от компанията, а точно спортните спомагателни пакети DiemaXtra и MAX Sport Plus, а също по този начин и най-хубавото от света на киното с спомагателния пакет HBO&Cinemax в композиция с HBO On Demand. За клиентите на Vivacom, които са абонирани за най-високия пакет с включено цялото наличие, също е помислено – те ще получат специфична видеотека PREMIUM подарък . Тя включва специфична селекция от хитови филми и сериали, които ще са налични само за тях. Сред включените заглавия са екшънът „ Газ до дупка “ със Скот Инстууд, романтиката „ С мирис на канела “ с Чанинг Тейтъм, българските сериали „ Пътят на достойнството “ с Ивайло Захариев, Силвия Петкова и Орлин Павлов и „ Господин Хикс и морето “ с Калин Врачански и други. Гвоздеят на селекцията е сръбският хитов сериал „ Клюн “, който преплита в себе си драмата, мистерията и паранормалното. Сериалът завоюва огромната премия на публиката на фестивала в Кан през октомври и ще направи първата си премиера за българска аудитория, озвучен на български език, посредством точно на телевизионната услуга на Vivacom.

Коледната телевизионна акция на телекома ще е налична от 20.12.2021 година до 05.01.2021 година включително и ще направи празниците още по-уютни и завладяващи със страхотното качествено телевизионно наличие, което Vivacom дава. Освен това през този интервал искащите да се включат към преживяването ЕON ще могат да го създадат против символичната такса от един лев за първите до 4 месеца при поръчка в магазин и до 6 месеца за поръчка онлайн.

Платформата ЕON на Vivacom дава на клиентите си разнообразно наличие, новаторски функционалности, благоприятни условия за персонализация, за гледане на наличие до седем дни обратно и доста други.

ЕON е създадена от водещия център за високотехнологични нововъведения на United Group - United Cloud. Тя се предлага в три пакета – LIGHT, FULL и PREMIUM, които с изключение на богато телевизионно наличие и многообразие от видео услуги, включват и високоскоростен оптичен интернет. 

Повече информация за коледната акция може да откриете на https://www.vivacom.bg/xmas 

Повече информация за EON може да откриете на https://www.vivacom.bg/eon

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР