За най-малко две експлозии в Харковска област съобщават украинските власти.

...
За най-малко две експлозии в Харковска област съобщават украинските власти.
Коментари Харесай

Поне две експлозии са избухнали в Харковска област, съобщават украинските власти

За минимум две детонации в Харковска област оповестяват украинските управляващи. В още пет района в страната е оповестена въздушна паника.

38 души, измежду тях 12 деца, бяха ранени през вчерашния ден при ракетна офанзива в град Первомайски, в Харковска област. Местните управляващи допускат, че обект на офанзивата е било заравяне на боен.

Ситуацията на фронта - украинските сили удържат позиции в региона на Бахмут. Руската войска е отблъснала минимум две украински офанзиви към Донецк.

Ситуацията в Запорожката АЕЦ и срещата на върха на НАТО идната седмица бяха измежду акцентите в среднощното послание на президента Володимир Зеленски.

" По отношение на обстановката към Запорожката атомна електрическа централа. Сега целият свят би трябвало да разбере, че общата сигурност зависи напълно от световното внимание към дейностите на окупаторите в централата. Русия би трябвало ясно да осъзнае, че светът вижда сюжетите, за които терористите се приготвят, и светът е подготвен да отвърне. Радиацията е опасност за всички по света и централата би трябвало да бъде предпазена от всевъзможни произшествия ", сподели той.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР