За най-култовия за всички времена ситком Приятели не спира да

...
За най-култовия за всички времена ситком Приятели не спира да
Коментари Харесай

Римейк на “Приятели - само при едно условие

За най-култовия за всички времена ситком " Приятели " не стопира да се приказва. А даже и след излизането на специфичния епизод на HBO - Friends: The Reunion, явно почитателите към момента не са се наситили на историите с обичаните Рос, Рейчъл, Моника, Чандлър, Фийби и Джоуи.
 Кортни Кокс,
Защо Кортни Кокс не помни съвсем нищо от " Приятели "

Актрисата има пояснение

Новините обаче са неприятни и не можем да скрием разочарованието си. Въпреки че актрисата Лиса Кудроу, която изигра чаровната Фийби, показа, че " обожава " концепцията за нова версия на сериала, тя разясни, че това би се случило единствено при едно изискване - в функциите да бъдат разнообразни артисти, написа E!News.

" Не мисля, че ще има нова версия на " Приятели ". Имам поради, не и с някого от нас в нея. Но нова версия, в която вземат участие нови артисти? Определено съм " за " и би било ужасно да видя по какъв начин ще се получи. "

Защо цензурираха " Приятели " в Китай

Ново спорно решение

Това изявление обаче ни оставя със смесени усеща. Колкото и да ни се желае основателите на сериала Марта Кауфман и Дейвид Крейн да съберат още веднъж героите, въобще не ни подхожда концепцията да ни се постанова да привикваме с нови артисти.

Честно казано, избираме Дженифър Анистън вечно да си остане нашата очарователно капризна и красива Рейчъл, Кортни Кокс - взискателната, само че любвеобилна Моника, а Чандлър - всеотдайният другар с неподражаемо възприятие за комизъм.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР