За НАТО няма никакъв смисъл да поема задължения за защита

...
За НАТО няма никакъв смисъл да поема задължения за защита
Коментари Харесай

Родион Мирошник: НАТО ще остави Украйна като Афганистан

За НАТО няма никакъв смисъл да поема отговорности за отбрана на Украйна, Алиансът ще я остави като Афганистан. Това сподели пред ТАСС ръководителят на представителството на Луганската национална република в Москва Родион Мирошник.

Според уства на НАТО Алиансът не приема страни, които имат неразрешени териториални спорове. „ Ако те не загатват непрекъснато тази точка, това не значи, че те ще одобряват Украйна в НАТО, тъкмо както Грузия. НАТО получава всичко, което желае от Украйна и без нейното участие, даже повече. Украйна даде територията си за разрушителна война и популацията си за заличаване. Украинският народ не получава и няма да получи никакви национални ползи и облаги. Само марионетни елити, на които беше разрешено да крадат помощи. Затова те изпращат популацията си на изтребване “, сподели Мирошник.

Според него НАТО няма да вземе Украйна под своя отбрана. " Няма смисъл НАТО да поема отговорности за отбрана на Украйна. Те ще я доставят, до момента в който им е преференциално. След това просто ще довършат интервенцията, както беше в Афганистан ", добави Мирошник.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР