За настоящата година, производителят на високотехнологични електромобили ZEEKR, който е

...
За настоящата година, производителят на високотехнологични електромобили ZEEKR, който е
Коментари Харесай

Старт на доставките на ZEEKR 007. Компанията гони двойно увеличение в годишните си продажби

За актуалната година, производителят на високотехнологични електрически автомобили ZEEKR, който е част от китайския авто колос Geely Group, си е сложил за цел да удвои продажбите си, до равнище от 230 000 единици, в международен мащаб спрямо достижението си от 2023-а.

Един от моделите, на които ще разчита ZEEKR за постигането на тази си амбициозна цел е напълно новият и първи за марката първокласен седан 007, показан в края на предходната година.

ZEEKR 007, доставките на който към този момент започнаха в Китай, е също по този начин първата кола на марката, която е оборудвана със система за асистиране на ръководството, която е вътрешна разработка за компанията, както и първата със своя лична аудиосистема.



007 е оборудван с нова LFP батерия на ZEEKR, която още веднъж е напълно вътрешна за компанията разработка, като идва с ултрабърза (800V) зарядна платформа, дава обещание свободен пробег от до 870 километра (CLTC стандарт на замерване) и опция за презареждане на нови 500 километра пробег за едвам 15 минути на зарядната станция.

ZEEKR 007, който е с съществени габарити дължина 4865 мм, широчина 1900 мм и височина 1450 мм, и междуосие 2928 мм, се отличава и с забавно осъществяване на предната си част, в която е интегриран впечатляващ диоден модул ZEEKR Stargate. Той е завършен от 1711 диодни детайла, дължината му е над 2 метра и извършва функционалността както на характерен детайл при електрическия автомобил, по този начин и на информационно средство с останалите участници в пътното придвижване.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР