За нас управлението не е самоцел. Ние ще го правим,

...
За нас управлението не е самоцел. Ние ще го правим,
Коментари Харесай

Лорер: За нас управлението не е самоцел

" За нас ръководството не е самоцел. Ние ще го вършим, единствено в случай че сме уверени, че имаме задоволително хора в Народното събрание, най-малко 121, които мислят като нас ", съобщи пред публицисти министърът на нововъведенията и растежа от партия " " по отношение на проблемите в ръководещата коалиция. Той взе участие в национална полемика за решение на отрицателните демографски трендове у нас.

Изказването на Лорер е във връзка вчерашното изказване на водача на партия " ИТН " Слави Трифонов, че ще изтегли министрите си ръководството. По този мотив той съобщи, че доколкото е осведомен, има подадена единствено една оставка до момента - тази на Гроздан Караджов. „ Оттам нататък чакаме мнението на останалите дали желаят да работят за България или да са част от шоуто, което да връща остарелия метод на ръководство “, сподели още той. 

Относно съдружното съглашение Лорер означи, че то е идентично с всички съдружни сътрудници. Това, за което сме се събрали тук, е да няма повече обири в България и българската стопанска система да се развива, тъй че да има повече приходи за цялото население. Който не желае да работи за тези правила, а държи за 6 милиарда лв. за пътища от всички проблеми, по които имаме да работим, дано го съобщи ясно, сподели още Лорер.

Той подчертава, че има „ задоволително “ законодателни промени, които би трябвало да бъдат направени, в случай че желаеме България да върви напред, в това число антикорупционната промяна, КПКОНПИ, всичко обвързвано с промените за проекта за възобновяване и резистентност. „ Това са 13 милиарда лв., които сега са риск да не можем да ги използваме и влагаме в нашата стопанска система, в случай че сътрудниците от Има Такъв Народ се отнесат безконтролно, тъй като не са получили задоволително номинации за работа, пари за пътища “, добави той.

„ Ще търсим нужната поддръжка в Народното събрание, за това което сме споделили, че вършим “, сподели още Лорер.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР