За нас това не е приемливо и настояваме пред ЕК

...
За нас това не е приемливо и настояваме пред ЕК
Коментари Харесай

Гълъб Донев: Задължени сме да намалим с 10% въглеродните емисии, за нас е неприемливо

" За нас това не е задоволително и настояваме пред Европейска комисия този стихотворец от предходното държавно управление ангажимент да бъде отложен във времето “, съобщи той

България упорства пред Европейската комисия за пролонгация на 10% понижаване на нездравословните излъчвания. Това сподели служебният министър-председател Гълъб Донев в Карлово, където дойде за честванията на 175-тата годишнина от рождението на Христо Ботев, съобщи.

„ Ние сме в непрекъснат контакт с другите служби на Европейската комисия. Имаме опция да предоговорим някои от параметрите в проекта заложен от предходното държавно управление, в случай че това се схване от Европейската комисия естествено, защото проектът ни задължава да понижим с 10% въглеродните излъчвания. За нас това не е задоволително и настояваме пред Европейската комисия този стихотворец от предходното държавно управление ангажимент да бъде отложен във времето “, съобщи той.

Служебният министър председател Гълъб Донев добави, че носи своята отговорност пред българските жители и родната икономка, по тази причина се пробва да направи всичко по силите си. Не пое ангажимент за някакъв период, само че беше безапелационен, че се работи по въпроса. Стана ясно също по този начин, че в напълно скоро държавното управление ще внесе енергийна тактика за развиване на електрическата енергия в България.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР