За нас това е единствения възможен вариант - закон, с

...
За нас това е единствения възможен вариант - закон, с
Коментари Харесай

Добрин Иванов, АИКБ: Жизнено важно е редовно правителство да вземе решението за Еврозоната

" За нас това е единствения вероятен вид - закон, с който се удължават дейностите на остарелия бюджет ". Това съобщи в утринния блок на " Нова телевизия " Добрин Иванов от Асоциацията на индустриалния капитал в България.

" Това е по този начин, защото при липса на парламентарно болшинство, което да излъчи постоянно държавно управление, което да е показало своите цели и политики за следване през идната година, не е допустимо да бъде импортиран бюджет. В актуалната политическа конюнктура, считам, че е прекомерно рисковано. Има несъразмерни опасности да се развихри политическия популизъм в Народното събрание, защото всички партии предусещат предварителни избори ", счита той.

" Сигналите, които излъчват последните няколко служебни държавни управления, издават повече сигурност в сравнение с постоянните даже. В последната настройка с четири партии имаше много противоречиви решения и отсрочване на промени. Трябва да кажем, че ние се намираме в доста значима обстановка. Пред нас стоят доста значими решения. Ако желаеме да влезем в Еврозоната през 2024 година, това решение би трябвало да бъде взето от постоянно държавно управление. Тоест, за нас е витално значимо през тази година преди влизането ни там да имаме постоянно държавно управление.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР