За нас тези избори не са приключили, заявиха от предизборния

...
За нас тези избори не са приключили, заявиха от предизборния
Коментари Харесай

Григорова ще оспорва победата на Терзиев на балотажа ВИДЕО

За нас тези избори не са завършили, обявиха от предизборния щаб на Ваня Григорова. В момента те вършат инспекция секция по секция. " Вече имаме задоволително учредения да спорен крайния резултат на изборите. Няма да допуснем успеха да бъде открадната ", съобщи ръководителят на Българска социалистическа партия - София Иван Таков.

" На първия тур успяхме да се преборим с едната коалиция със сглобката, малко не ни остана да се преборим с другата част от сглобката. Срещу нас беше впрегнат целият властови, финансов, управнически, в това число механически запас, с който разполага сглобката в лицето на ПП-ДБ и ГЕРБ-СДС. Въпреки това ние водим в 13 от 24 региона в София ", съобщи Ваня Григорова, която се изправи против Васил Терзиев на втория тур на кметските избори в София.



Дадохме вяра на доста хора, че София може да бъде друга, добави някогашната синдикалистка.

" И до последно ще се борим за всеки глас, тъй като за нас всеки софиянец е значим. Надеждата остава жива, а свободата е на една ръка разстояние. Това значи сред 3 и 5 хиляди гласа. Ще бъда първата, която ще поздрави господин Терзиев когато и в случай че съдът реши, че тези резултати и метода, по който бяха реализирани бяха законосъобразни ", сподели още Григорова.

" Продължаваме да получаваме сигнали за груби намеси в изборния развой. Ще създадем това, което демократичния развой ни разрешава - ще покажем доказателства и свидетелства на хора, с цел да може нашите гласоподаватели да са сигурни, че сме създали всичко, с цел да защитим техния избор ", уточни Ваня Григорова.

 

Очаквайте детайлности.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР