“За нас съдебна реформа е, когато човекът не определя нищо.

...
“За нас съдебна реформа е, когато човекът не определя нищо.
Коментари Харесай

Борисов: Не знам дали ПП ще са втори, формула ГЕРБ с ДПС не съществува

“За нас правосъдна промяна е, когато индивидът не дефинира нищо. Да няма значение кой стои от горната страна. Затова и ще се борим да се случи в идващия парламент. ”

Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов на изключителна конференция, съобщи кореспондент на БГНЕС.

Скоро партията ще разгласи какви ще са ограниченията за подкрепяне на бизнеса, даде обещание водачът на ГЕРБ. Относно финансовото положение на страната Борисов разяснява, че за всички бюджети, стартирали още от Асен Василев, се е налагало да се тегли държавен дълг. “До това докара смяната ”, разяснява още той и продължи: “За две години не съм видял строителни дейности. Те се гордееха, че стопираха " Хемус ", " Струма ", че стопираха строенето на автомагистралата Велико Търново - Русе. В резултат има единствено тормоз към членовете на партията. ” Силата е в работата и в построяването, по този начин съединението прави силата. До този миг това не се вижда ”, добави още Борисов.

Относно бъдещи обединения след изборите водачът на ГЕРБ отбеляза, че партията е привикнала да ръководи сама, посредством поддръжка. “Не мога да разясня бъдещи обединения, тъй като не знам кои партии ще влязат в Народното събрание. Управлявали сме с ДБГ преди и съгласно мен беше сполучливо ”, разяснява още той и продължи прогнозирайки, че “Възраждане ” ще имат по-голям триумф от “Продължаваме смяната ” на идните парламентарни избори.

 

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР