За нас приоритети са вдигането на ветото за РСМ и

...
За нас приоритети са вдигането на ветото за РСМ и
Коментари Харесай

Румен Христов: Най-важното е, че БСП излиза от властта

За нас цели са повдигането на ветото за РСМ и Албания, приемането на трите бюджета, законите свързани с усвояването на евросредства по Плана за възобновяване. Това са и тематиките значими за българските жители. Ако на следващия ден внесат точката за началото на договарянията за РСМ и Албания, ще влезем в пленарна зала. Това предложение е най-хубавото, което може да получи България. Това съобщи ръководителят на Съюз на демократичните сили Румен Христов в предаването „ Денят онлайн “ по Нова нюз.

Ние трябваше да покажем на тези озлобени хора, че ние ги усещаме близки и не желаеме да ги стопираме по пътя им към Европейски Съюз, посочи той.

" Представителят на мрачно сините, които се прегърнаха с Българска социалистическа партия, да приказва за коалиция, която не е образувана, това беше сливане на недоволните. Най-важното е, че Българска социалистическа партия излиза от властта. Аз съм доста обезпокоен, когато те вземат участие в ръководството, тъй като постоянно след тяхно ръководство следва неудача ", уточни Христов.

" Засега няма нито стратегия, нито хоризонти, нито даже нови лица от страна на държавното управление. Нямаме настройка да поддържаме ново държавно управление на досегашната коалиция. ГЕРБ-СДС постоянно сме се водили от разбирането, че първата политическа мощ би трябвало да образува държавно управление ", посочи водачът на Съюз на демократичните сили.

По думите му Никола Минчев е платил греховете на държавното управление. " За нас няма изключително значение кой ще бъде ръководител на Народното събрание в оставащите му дни. Предсрочните избори са допустим вид за нас ", сподели още Христов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР