За нас правосъдната реформа е много важна. Още по наше

...
За нас правосъдната реформа е много важна. Още по наше
Коментари Харесай

Даниел Митов: На Радев му се услади да управлява

За нас правосъдната промяна е доста значима. Още по наше ръководство е правена такава. Това е явен индикатор, че постоянно сме знаели какъв брой е значима тя. Това съобщи Даниел Митов от ГЕРБ в ефира на bTV.

„ ГЕРБ не е като да не е бил удрян през годините. В момента ГЕРБ има задоволително добра политическа констелация, създаваща условия даже за конституционни промени. Можем и 180 гласа да съберем, в случай че поставим нужните старания. Не бива да се вършат промени по отношение на човек, това постоянно сме го казвали “, счита той.

По мотив убийството на Красимир Каменов – Къро, той сподели: „ Никога, когато се случват такива неща, не е значимо кой. Убийствата не трябва да се разрешават по никакъв метод. Има правораздаване, би трябвало правосъдната система да се занимава с всеки. Това е обвързвано съгласно мен с напъните за сформиране на кабинет. Не мога да кажа кои кръгове имат изгода от това да няма кабинет. На президента Радев явно доста му се ръководи. Личи си по дейностите на фактори около него. В последна сметка, следим доста от близко политическият развой и виждаме по какъв начин се трансформира държанието на партии като „ Възраждане “ да вземем за пример, тъй че да обслужват концепцията, че постоянен кабинет не може да бъде формиран. “

„ Виждате, Радостин Василев афишира, че най-вероятно ще се отдели от Политическа партия, вървят клюки в коридорите за записи, които той има. И това е част от тази динамичност, целяща разлюляване на политическата среда. Викането на Бойко Борисов на разпит за проблеми, които от дълго време е ясно, че би трябвало да бъдат хвърлени в кошчето и да се завърши с това, се претоплят “, разяснява още той.
Митов е на мнение, че „ прекомерно доста станаха дейностите
в посока на това да се дестабилизира средата. Аз не виждам различен бенефициент от това, с изключение на президентът Радев, който ръководи със служебни кабинети към този момент дълго време – явно това му се е усладило. “

„ В взаимното изказване на акад. Николай Денков и Мария Габриел бе записана концепцията „ експертно държавно управление “. В един миг Политическа партия желаят да им се гласоподава държавно управление с тежки политически персони. Тъй като не съм във вътрешността в договарянията, хубаво е да се приказва по-малко за съответни имена, кой какво желал и кой какво дал. И двамата са задоволително рационални и уравновесени, с цел да намерят общо сечение и да калибрират балансите вътре в персоналния състав “, сподели още той.

Той съобщи, че те са създали доста взаимни отстъпки, само че чакат взаимност.

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР