За нас основният приоритет е да спрем подмяната в Европа,

...
За нас основният приоритет е да спрем подмяната в Европа,
Коментари Харесай

Иван Кръстев: Десницата се проваля вече два мандата в Европа

" За нас главният приоритет е да спрем подмяната в Европа, с цел да се върне към задачите и корените си, а точно - Европейски Съюз да работи за просперитета на своите жители, за един по-устойчив обществен модел на развиване, който да тушира неравенствата сред народите и не обслужва мултинационалните корпорации. "

Това съобщи в предаването " Панорама " на Българска национална телевизия претендентът за евродепутат от " Българска социалистическа партия за България " Иван Кръстев.

Надяваме се, че бъдещето на Европейски Съюз ще е обвързвано със солидарността сред страните и с общите дейности сред тях. Десницата и някои демократични обединения в Западна Европа съумяха да наложат модел на частични партньорства и Европа на няколко скорости. Това не е задоволително за нас, сподели претендентът за евродепутат от левицата.

Той подчертава, че за Българска социалистическа партия е значимо да има мощна и солидарна Европа, която работи с напъните на всички страни членки и по този начин да бъде по-мощна на международната сцена.

Това, върху което би трябвало да работи Европейски Съюз, е превъзмогване на големите неравенства, които съществуват в страните членки, тъй като те са в основата на всички спорове, безапелационен е Кръстев.

Десницата се проваля към този момент два мандата в Европа, каза Иван Кръстев. Той твърди, че при държавните управления на Бойко Борисов близо половин милион българи са останали без работа, а други са избрали да избягат от страната, с цел да търсят прехранване.

Нашите старания са в посока да бъдат основани условия, в които българите да водят заслужен живот в България. Това може да стане със засилени обществени вложения в обществените браншове, опазване на здравето, обучение, заяви кандидатът за евродепутат от левицата.

Коя тематика в нашата акция не е европейска? За корупцията или за прането на пари? В Екологичен потенциал бяха основани две изключителни комисии, които работиха по тези тематики, подчертава той.

Кръстев не се съгласи с тезата, че тематиката за къщите за посетители не е европейска тематика - тъй като са издигнати с европейски пари:

" Тези събития се отразяват огромно в европейската преса. Заради това мониторинговият механизъм не отпада и Шенгенското пространство остава затворено за нас " - аргументира се претендентът за евродепутат.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР