„За нас не е важно да драматизираме ситуацията в държавата.

...
„За нас не е важно да драматизираме ситуацията в държавата.
Коментари Харесай

Даниел Митов: Служебният кабинет е на БСП, с малки партизански отряди превземат властта

„ За нас не е значимо да драматизираме обстановката в страната. Важно е да разкажем на жителите какво се случва. Опитваме се да действаме политически зряло и да демонстрираме действителността. Всяко нещо, което беше казано през вчерашния ден бе подкрепено от обстоятелства. Този кабинет е на Българска социалистическа партия. С дребни партизански отряди Българска социалистическа партия завладява властта. Очевидно Радев връща и модела Орешарски”. Това съобщи в студиото на „ Здравей, България” по зам.-председателят на ГЕРБ Даниел Митов.

Той разяснява и рокадите в службите. „ Подобно уволняване като това на Недялков е толкоз скандално, колкото уволнението на шефа на ДАНС. Едно такова уволняване не може да оборва обстоятелствата, които изнесохме през вчерашния ден. Това с калинките стартира да ми идва допълнително. Уволняват се експерти, които са си правили работата през годините и които никой не е могъл да упрекна в каквото и да било. Сега те се махат и надали не всички са калинки “, добави той.

Според него настоящото служебно държавно управление е осъществен призрачен сън за България. „ Гледайки дейностите им стартирам да си мисля, че в България се прави прелом. Не може един длъжностен кабинет, чиято задача е да провежда избори, да се занимава с нещата, с които се занимават те към този миг. И не става въпрос единствено за уволненията. Говорим за едни дълготрайни политики, които те залагат”, сподели още Митов.

Той изрази терзанията си, че съмненията за сюжет за оставане на служебното държавно управление по дълго време, може да се окажат и законни. " ЦИК въобще ще могат ли да приложат гласуваното изборно законодателство? Това може да докара до неуспех и анулиране на изборите ", предизвести още Даниел Митов.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР