“За нас, както и за всички останали, е все още

...
“За нас, както и за всички останали, е все още
Коментари Харесай

Българка от огнището на заразата в Италия: Все още трудно осъзнаваме какво точно се случва

 “За нас, както и за всички останали, е към момента мъчно да осъзнаем какво тъкмо се случва “, сподели Ана Сотирова, наша сънародничка, която живее в Меда, провинция Монца и Брианца, област Ломбардия. Та описа пред БНР по какъв начин протича сега живота в региона.     

“Решенията, които държавното управление взима, и ограниченията въз основата на това, което се случва всекидневно, се трансформира и на нас в действителност ни е мъчно, допускам и на всички останали, да осъзнаем какво тъкмо се случва “, сподели още тя и добави:

“Какво бих направила, в случай че изляза? Със сигурност единствено да пазаря безусловно неотложното. За мое благополучие аз мога да си остана в къщи. В случая не съм принудена да отивам на работя, само че това не е допустимо за безусловно всички “, сподели още тя.

Сотирова описа за ограниченията

“Това са ограничения, признати още когато цяла Ломбардия и по-късно цяла Италия стана алена зона. До през вчерашния ден беше позволено да се върви на работа, в случай че човек може да показва, че въпреки всичко е задължен да отиде на работа. Излизайки-влизайки от една в друга област трябваше безусловно доказателство, че е належащо да се отиде на работа и една декларация, която доказваше пък, респективно, връщането на домашния адрес “, уточни още Сотирова. 

Как получават информация, с изключение на посредством медиите

“Обикновено това се случва през медиите и би трябвало да кажа, че са много постоянни всички излъчвания, които вършат безусловно всички малките екрани. Имаше един миг, в който се  получи едно приключване на информация - медиите знаеха нещата, още преди държавното управление да ги е одобрило, което способства за много огромна суматоха “, описа още тя.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР