За нас е важно да запазим и утвърждаваме националната държава

...
За нас е важно да запазим и утвърждаваме националната държава
Коментари Харесай

Стефан Янев: Трябва да се преговаря с всеки за газ

За нас е значимо да запазим и утвърждаваме националната страна Българи в Европейски Съюз. Това сподели ръководителят на партия „ Български напредък “ Стефан Янев в „ Лице в лице “ по бТВ.

Той добави, че би трябвало да се стремим да работим към традициите, завещани от нашите предци.

„ Това предлагам аз, който е склонен от българските жители - да ме поддържа на изборите. Запазването на националната страна България значи да се стремим да си работим и да действаме по метода на действие на страната, да осъществяваме националните ползи “, добави Янев.

По думите му би трябвало да се договаря с всеки за газ.

„ България не създава и разчита на импорт. Ние би трябвало да разчитаме навръх другите източници в идеалния вид това значи 30 + 30 + 30 + 10. Да кажем 10 от лично произвеждане или нови технологии, зелен водород и всичко останало. Ако приказваме за газа от тия 30 + 30 + 30, тъй като „ Газпром “ по този начин или другояче е в близост - значи, че може да разчитаме на 30%, а другите да бъдат други източници “, сподели още Янев.

Председателят на „ Български напредък “ разяснява и че правосъдна промяна е нужна.

„ По принцип въпросът е по кое време, тъй като ние сега сме в застъпване - от рецесия в рецесия. В момента, като че не е най-хубавият миг за парламентарен спор. Аз съм на мнение, че демокрацията, в случай че се почувства, че в някакъв тип наранена или в някакъв тип болестно положение - те се лекува с повече народна власт “, изясни Янев.

Той разяснява и опциите при влизане в Народното събрание и че „ Български напредък “ не следва политиката на начертаване не червени линии.

" Партиите влизат там, с цел да взаимодействат, да вземат решение проблеми, да оферират решение. Отдавна съм споделил, че в това отношение не изповядвам политиката на алените линии, не изповядвам политиката на лепене на етикети, на други политически индивид. Това значи, че ние сега се изправяме пред българските жители и ги призоваваме да гласоподават. Ако българските жители избират „ Български напредък “ и обединението, която представляваме, това значи, че ние ще беседваме с всички “, съобщи Янев.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР