За нас действията на областния управител Вяра Тодева не са

...
За нас действията на областния управител Вяра Тодева не са
Коментари Харесай

Съветниците от МК БСП за България искат оставката на областния ...

" За нас дейностите на регионалния шеф Вяра Тодева не са непредвидени. При нея нарушаването на законите към този момент е продължителен проблем, се споделя в позицията на общинските съветници от МК " Българска социалистическа партия за България ". - След като си разреши да допусне безусловно нелегално нарязване на Паметника на Съветската войска, какво може да я спре нелегално да попречва работата на Столичния общински съвет като извърши политическо предписание. За нас нейните дейности са бойкот против града и жителите на София ".

 

Очевидно за най-голямата политическа група в Столичния общински съвет постовете са самоцел, безапелационни са съветниците от групата на социалистите. " За ПП-ДБ-СС нямат значение проблемите в града и решаването им, значими са им постовете в комисиите, които в идващите дни ще опитат да договорят с ГЕРБ. Те освен, че нямат желание да отпушат работата на СОС, само че даже и напълно умишлено и съзнателно я попречват, пишат още общинските съветници от МК " Българска социалистическа партия за България ". - Поредното закъснение на работата на СОС от страна на най-голямата политическа група цели тя да получи това, което желае. С 23-има съветници да вземат цялата власт в СОС. А това, че с обжалването на двете решения и дейностите на регионалния шеф Вяра Тодева бюджетът на Столична община няма по какъв начин да влезе за разглеждане в период, за тях явно няма никакво значение. Нека на всички да е ясно, че забавянето на бюджета ще бъде само и единствено по виновност на общинските съветници от ПП-ДБ-СС и тяхната лакомия за властови позиции. Така се попречва и желаната от нас инспекция на финансово икономическото положение на общината след ръководството на ГЕРБ. Ние ще гледище като първа задача пред новоизбраните комисии да бъде поискана инспекция и одит на активността на общинските сдружения. Явно и това не е значимо за ПП-ДБ-СС. Или може би кметът Терзиев се опасява, че един работещ общински съвет ще бъде действителен коректив и ще има надзор върху безпомощните му управнически дейности все още ".

 

Общинските съветници от групата на Местна коалиция " Българска социалистическа партия за България " за повторно желаят оставката на Вяра Тодева. Първият път беше за противозаконното нарязване на фигурите на Паметника на Съветската войска.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР