За myPOS - българска компания, която оперира на 30 европейски

...
За myPOS - българска компания, която оперира на 30 европейски
Коментари Харесай

Металната карта myPOS Visa Platinum - без аналог в Европа

За myPOS - българска компания, която оперира на 30 европейски пазара - извънредната серия премиум карти е разумна стъпка в предлагането на налични платежни технологии за дребни и междинни търговци.

Картите myPOS Visa Platinum Metal и myPOS Visa Platinum Silver & Gold дават на бизнес клиентите на компанията набор от спомагателни преимущества като достъп до над 1000 летищни бизнес салони по света, 0,1% възвращаемост на сумата от всички картови преводи, 10 или 15% възобновяване на сумите от всички покупки, направени в myPOS онлайн магазина и физическите myPOS магазини в Европа, гратис изтегляне от банкомат на месечна база, безвъзмездна доставка и преиздаване на картата и други

Изброените услуги се дават за първи път на търговците в Европа.

" Това са и първите железни карти, предлагани за бизнес, а не самостоятелни клиенти ", прецизира създателят на myPOS Христо Георгиев. Освен с множеството преимущества, картите притеглят и със своя неповторим дизайн.

Серията включва освен Златна и Сребърна myPOS Visa Platinum, само че и извънредната myPOS Visa Platinum Metal Card.

Стилната направа от черен метал я прави освен три пъти по-тежка в ръцете на клиента, само че и доста по-устойчива на надраскване, огъване или строшаване от обичайните пластмасови карти.

Картите могат да бъдат поръчани от търговеца за секунди през неговия myPOS профил, като доставката е изцяло безвъзмездна. За в допълнение улеснение, всички карти от серията работят както с Гугъл Pay, по този начин и с Apple Pay.

От основаването си през 2014 година, myPOS предлага на дребните и междинни търговци безвъзмездна бизнес сметка и карта като част от неповторимата платформа за разплащане на компанията.

За разлика от обичайните финансови институции, myPOS дава услуги за приемане на заплащания без начални и месечни такси - без значение дали е през ПОС терминали, онлайн или през мобилно устройство.

myPOS е първият и към момента единствен снабдител на платежни услуги в Европа, който дава неотложно асимилиране на признатите заплащания, без тежките за дребния и междинен бизнес спомагателни такси.

Търговците имат достъп до средствата от признатото на ПОС терминал заплащане до секунди, без нормалното очакване от дни при други финансови услуги.



* със съдействието на myPOS
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР