За момента нямаме затворени обекти, но не е ясно колко

...
За момента нямаме затворени обекти, но не е ясно колко
Коментари Харесай

Ритейл центровете: Не е ясно колко ще издържим

За момента нямаме затворени обекти, само че не е ясно какъв брой време ще издържим ", сподели по БНР Манол Гойгаджиев, ръководител на Българска асоциация на ритейл центровете.

Вече имаме проблем със чиновниците. И се основава неравнопоставеност, тъй като тези, които нямат сертифиати напущат от нашите обекти и отиват в по-малките магазини, добави той.

„ Като цяло ограниченията се съблюдават, имахме поредност от инспекции от контролните органи, не бяха установени нарушавания “, 

„ Ние ревизираме за зелен документ, на хартия, електронно, не желаеме персонални документи, а тези, които отиват в магазини от изключенията, ги съветваме другаде да не вървят. Ако нарушат възбраната, те подлежат на санкция.

Със сигурност има хора, които нарушават възбраната. Затова ние не искахме да има такива изключения. Няма по какъв начин до всеки човек да има охранител “, уточни още Гойгаджиев.
 Бизнесът излиза на митинг против новите ограничения Бизнесът излиза на митинг против новите ограничения
Национален митинг против новите ограничения и ограничавания поради COVID-19. Браншови организации ще стачкуват в 15:00 часа в София, Бургас,...

От Асоциацията ще питат през днешния ден Министерство на здравеопазването обаче кой носи отговорност за извършител, влезнал в хранителния магазин или до офис на банка, а по-късно е нарушил заповедта на Министерство на здравеопазването.

„ За нас е значимо за изясним и тематиката за така наречен комерсиална дискриминация. Защото тази заповед за зелените документи важи единствено за търговски обекти над 300 кв. метра.

 

 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР