За момент в Министерството на спорта няма постъпил договор между

...
За момент в Министерството на спорта няма постъпил договор между
Коментари Харесай

Кралев: Все още нямаме договор между „Левски“ и тотото

За миг в Министерството на спорта няма постъпил контракт сред ФК „ Левски “ и тотализатора и не е отправена оферта за подобен контракт, сподели спортният министър Красен Кралев на петъчния парламентарен надзор.

Футболният тим може да бъде финансиран от лотарийното сдружение, като тото се популяризира посредством тима, а заделените средства за това не са от парите за подкрепяне на българския спорт, изясни спортният министър.

„ След промениете в закона за хазарта Българския състезателен тотализатор е подложен в нова пазарна обстановка. В момента в него съществува лотариен пазар за 500 млн лева и би трябвало да бъде обслужен. До момента това е ставало в 14 хил точки за обслужване. Тотализаторът разполага с 840 лични пункта в страната и 963 външни. Целта е в идната една година да се доближат 7000 пункта, само че построяването му е по-затруднено, поради рестриктивните мерки на хазартните игри “, сподели още министър Кралев.

Българския състезателен тотализатор би трябвало да навлезе и в спортните
залагания, които са съвременни онлайн. Целите са най-малко двйно нарастване на средствата, които се заделят за спорт. Тези нови обствоятелства и цели пред тотализатора са наложили възобновяване на екипа и това е главната причина за промяната на управителния му съвет, изясни Красен Кралев.

„ Новият изпълнителен шеф Любомир Петров има бакалавър и магистратура по компютърни системи от ТУ в София. Има и богат опит в технологиите и продажбените процеси “, сподели още Кралев. /24chasa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР