За мнозина разглеждането на снимки и клипчета на сладки котки

...
За мнозина разглеждането на снимки и клипчета на сладки котки
Коментари Харесай

Науката за котките

За мнозина разглеждането на фотоси и клипчета на сладки котки в мрежата е обичаното им занятие. Какво в действителност обаче знаем за тези наши четирикраки другари?

ASAP Science ще ви запознае с голям брой любопитни обстоятелства, свързани с котките. Така да вземем за пример знаете ли, че техният нос има неповторим отпечатък, сходно на нашите лични пръсти? Или че кочата трева е истински опиат за животинчето?

Няма по какъв начин да знаете също по този начин, че когато се отърква у вас, Маца в действителност ви си маркира територията и предизвестява останалите си приятелчета да не се приближават до вас. А какво значи повдигането на опашката? Просто ви подканва да помиришете нейното дупе. Една самобитна опция на прегръдката или ръкостискането.

Сигурно сте забелязали, че котетата заравят своите изпражнения. По този метод те желаят да скрият миризмата си от евентуални хищници. Освен това демонстрират, че се подчиняват на съответна доминантна котка, в случай че приказваме за уличните животинки. Това, че вашето коте си заравя изпражненията значи, че то възприема вас самите за доминантни.

Вижте цялото видео! Красотата на котките се крие в техният темперамент. Котките се допират до сърцето ви постоянно когато им дадете тази опция.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР