За мнозина раздялата на Дени и Дани след втория сезон

...
За мнозина раздялата на Дени и Дани след втория сезон
Коментари Харесай

Каква е истината за раздялата на Дени и Дани от Един за друг?

За мнозина раздялата на Дени и Дани след втория сезон на " Един за различен " не беше изненада и това се виждаше в мненията в обществените мрежи.

Въпреки това обаче по този начин и не стана ясна повода за тази разлъка. До през днешния ден.

В изявление Дани разкри същинската причина за това двамата през днешния ден да не са дружно. " С нея на никое място не сме разгласявали, че връзките ни са завършили. Тя имаше задължения, които трябваше да си свърши и отпътува за Америка. Реално това е главната спънка ", показа риалити звездата.

По думите на Дани други спънки в връзките им не е имало, а даже и през днешния ден се схващат прелестно.

" Тя дори скоро ще се прибира и я очаквам ", добави още той. А дали двамата още веднъж ще потърсят път един към различен? " Не е изключено, Божа работа ", разяснява още той.

Мачото разкри, че доста деликатно сортира дамите до себе си и издаде, че до момента е имал единствено две съществени приятелки. " По-добре самичък, да дремя умерено, в сравнение с зле съпроводен ", споделя той.

Дани не крие, че си пада по силиконови гърли, само че разяснява: " Кефят ме, само че за вкъщи – не. "  И макар че има цедилка във връзка с дамите, той с усмивка издаде, че на две, три напитки става огромен палавец, написа Hotnews.bg
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР