За мнозина Норич Сити сигурно се е сторил като не

...
За мнозина Норич Сити сигурно се е сторил като не
Коментари Харесай

Философията на Кероу Роуд – изгодни сделки и обещаващи младоци

За мнозина Норич Сити несъмнено се е сторил като не най-активния състезател на летния трансферен прозорец, а сходно илюзия е елементарно обяснима. Новакът във Висшата лига постави всички вероятни старания да се приготви за живота в британския хайлайф, а фактът, че те останаха незабелязани се дължи на много далновидната политика по създаване на състава.

Чистите разноски на „ канарчетата” преди началото на сезон 2019/2020, като се вземат под внимание привлечените и трансферираните футболисти на процедура са 750 хиляди паунда. За първи път от 2006 година, когато Рединг също беше извънредно спестовен при селекцията, клуб от Висшата лига харчи толкоз малко.

Стюърт Уебър е индивидът от управлението, който е директно претрупан с трансферния бизнес и дотук шефовете имат всички учредения да бъдат удовлетворени от неговата работа. Той съумя да притегли актуалната звезда Теему Пуки със свободен трансфер, до момента в който за халф като Мориц Лайтнер беше обезщетен единствено 1 милион паунда. Марио Вранчич дойде против 500 хиляди от английската валута, а 1,35 милиона отидоха за подписа на Емилиано Буендиа. Всички те към този момент бяха в състава на Даниел Фарке преди спечелването на промоцията.

Германският ментор може да се похвали и с голям брой обещаващи млади момчета, като разумно най-вече се шуми към английските талати като Макс Аарънс, Бен Годфри и Джамал Люис.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР