За мнозина множе да звучи странно, но има много известни

...
За мнозина множе да звучи странно, но има много известни
Коментари Харесай

Най-известните градове в Европа, където посрещат туристите на нож

За мнозина множе да звучи необичайно, само че има доста известни места по света, където туристите въобще не са посрещнати с добре пристигнали, макар че туризмът е главният, а от време на време единственият бранш, поддържащ локалната стопанска система.

В Европа има няколко известни дестинации, където локалните поданици даже напълно открити се пробват да прогонят нежеланите посетители. Там могат да се видят плакати и надписи „ махайте се “.

Понякога дори чужденците биват глобявани без никаква причина или пък им се отхвърля обслужване.

Според организацията за изследвания Euromonitor, половината от всички туристическия пътувания, които предходната година са били към 1,3 млрд, са били съсредоточени в 100 града.

Онлайн платформата за самолетни билети Aviasales пък е проучила няколко места, където броят на туристите на глава от популацията е в пъти по-голям от броя на локалните поданици и тов апредизвика у тях отрицателна реакция. Съставен е и дребен райтинг на най-негостоприемните места в света.

Вижте кои са градовете, посещавани от милиони туристи всяка година, в това число и доста българи, където да очаквате най-лошо посрещане от страна на локалните поданици - на pochivka.blitz.bg!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР