За мнозина Коледа е да прекарате време с най-близките и

...
За мнозина Коледа е да прекарате време с най-близките и
Коментари Харесай

Вътре в пищната Коледа на семейство Радфорд - подаръци за £5000, вражда между братя и сестри и три месеца подготовка

За мнозина Коледа е да прекарате време с най-близките и най-скъпите - и това сигурно е казусът с най-голямото семейство в страната.

Времето е с напрежение за Радфорд, които ще бъдат по-заети от множеството по време на празничния интервал с рекордното си поколение от 22 деца. Живеейки в дом с 10 спални в Ланкашир, Сю и Ноел Радфорд са родители на Крис, 34, Софи, 29, Клои, 28, Джак, 26, Даниел, 24, Люк, 23, Мили, 22, Кейти, 21, Джеймс, 20, Ели, 18, Ейми, 17, Джош, 16, Макс, 14, Тили, 13, Оскар, 12, Каспър, 11, Хали, осем, Фийби, седем, Арчи, шест, Бони, пет и Хайди, три.

Влюбените от детството, трансформирали се в телевизионни персони, Сю, 48, и Ноел, 52, също имат 11 внуци. Но какво в действителност е да организираш коледна вечеря за толкоз доста хора? И какъв брой пари дават за дарове?

Въпреки че семейство Радфорд постоянно държат почитателите си в течение с лудориите си в обществените медии, в този момент те пуснаха феновете на Channel 5 в дома си още веднъж през този празничен сезон, с пре...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР