За много потребители смартфонът е преди всичко средство за общуване

...
За много потребители смартфонът е преди всичко средство за общуване
Коментари Харесай

UHANS Max 2 е позициониран като идеалният смартфон за геймъра

За доста консуматори смарт телефонът е на първо място средство за другарство и приемане на настояща информация от интернет. Но за други, актуалният телефон е инструмент за влизане в цифровата галактика на развлеченията и игрите. За втората категория е предопределен новият UHANS Max 2.
Новият UHANS Max 2 е оборудван с великански 6,44-инчов екран с резолюция 1920х1080 пиксела , комфортен за четене на книги и гледане на филми. Благодарение на функционалността Split Screen и 4-те GB оперативна памет е допустимо отварянето на стотици програмни прозорци и нелоша многозадачност.

Смартфонът разполага с двойна съществена камера и двойна предна камера. И двете двойни камери имат фотосензори с резолюция 13 и 2 мегапиксела.



За продуктивността на устройството се грижи системата-върху-чипа MT6750T с 8 процесорни ядра, разграничени да два клъстъра – 4х ARM-A53 @ 1,5 GHz и ARM-A53 @ 1,0 GHz; графичният ускорител е ARM Mali-T860 MP2. Захранването се реализира от акумулаторна батерия с потенциал 4300 mAh, която съгласно производителя, обезпечава пълноценна самостоятелна работа в продължение дневно и половина дейна работа.

Продажбите на смарт телефона UHANS Max 2 към този момент стартираха при промоционална цена $139,99 , която след десетина дни ще набъбна малко.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР