За много по-малък скандал, ако си спомняте Уотъргейт, в САЩ

...
За много по-малък скандал, ако си спомняте Уотъргейт, в САЩ
Коментари Харесай

Борислав Гуцанов: При първа възможност БСП ще внесе вот на недоверие към правителството

„ За доста по-малък скандал, в случай че си спомняте „ Уотъргейт ", в Съединени американски щати падна президентът, до момента в който при нас изтича подобен запис и те приказват за тази пералня, 6 месеца ще тупаме топката с тази комисия, с цел да може да изперем облика на господин Борисов ”, съобщи депутатът от ПГ на " Българска социалистическа партия за България " Борислав Гуцанов по Нова, визирайки изтеклите записи от Националния съвет на " Продължаваме промяната ".

„ На водачите на двете партии, които сега ръководят - Бойко Борисов и Кирил Петков, им се желаят имунитетите, те не ги дават и се прави някаква комисия, несъмнено, че ще имаме срещу. Ако тези хора в действителност са водачи на партии, от дълго време трябваше сами да си дадат имунитетите ”, уточни още националният представител. По думите на Гуцанов интервенция “Чисти ръце “ би трябвало да бъде извършена, като даже е доста закъсняла.

Той не изключи нови избори и разгласи, че " при първа първа опция от Българска социалистическа партия ще внесем избор на съмнение към държавното управление ".

На въпрос би трябвало ли да бъде отстранена фигурата на основния прокурор Гуцанов уточни: " От Българска социалистическа партия доста ясно казахме, че няма да участваме в сходни диалози за смяна на Конституцията. Това Народно заседание няма потенциала да избере ръководител на една комисия, която изобщо не би трябвало да я има, а ние приказваме за смяна на главния закон ".

„ Напълно съм склонен с тезата, че са закъснели дейностите на основния прокурор. Гешев е един детайл от всички тези неща, които се случват. Фактът, че изтекоха сходни записи, това е авансово нагласено да има такава комисия. Защо те не си подадат имунитетите? ", попита депутатът от Българска социалистическа партия.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР