За много от вас денят вече е преполовен, но е

...
За много от вас денят вече е преполовен, но е
Коментари Харесай

Предстоят два магични дни: вдъхновението витае във въздуха

За доста от вас денят към този момент е преполовен, само че е добре да отбележим какви удобни два дни предстоят .

Днес Слънцето и Меркурий са в съвпад, тъй че надали сте сюрпризирани, в случай че се чувствате въодушевени .

Умът ви ще се усеща осветлен и деен, което прави този ден превъзходен за проучване на нови подходи и вероятности, без значение дали ще е вкъщи, на работното място или другаде.

Но имайте поради, че този пренос не е от тези, които ви карат да се чувствате заредени с положителна сила наложително. Много от вас ще видят ясно изпъкнали проблемите, които се случват в живота ви , или пък ще видите напредъка, койт сте постигнали. Бъдете нащрек за знаци и синхроничности, които провокират вдъхновяваща мисъл или ви карат да признаете различна позиция.
 Какво би трябвало да направи всяка зодия, с цел да има невероятна 2022-ра година  Какво би трябвало да направи всяка зодия, с цел да има невероятна 2022-ра година  Какво би трябвало да направи всяка зодия, с цел да има невероятна 2022-ра година  Какво би трябвало да направи всяка зодия, с цел да има невероятна 2022-ра година
Обърнете внимание на всяка завладяваща информация, на която попаднете, и направете в допълнение изследване. Възможно е да откриете информация, която ще е основна за по-нататъшния ви напредък. Днес също е подобаващ ден да се заемете по-задълбочено с някакъв план, който включва писане или задълбочено следствие.

Отделете в допълнение време и място в графика си, с цел да осмислите и изразите смисъла на всичко, върху което работите. Докато пишете или говорите за каквито и да било хрумвания, върху които работите, може ненадейно да осъзнаете главното обръщение, което задачите да предадете на другите.

А на следващия ден очаквайте пренос, който с изключение на, че е благоразположен към всички, се свързва добре с силата от днешния.

Утре преносът сред Слънцето и Луната дава позитивен подтик на прочувствената сила, тък като аспектът съставлява секстил. Той дава опция за по-общително отношение и предизвиква по-хармонични взаимоотношения с приятелите и фамилията.

Ще ви е по-лесно да се отпуснете и ще ви е комфортно просто да бъдете себе си, с по-малко грижи и терзания. Ще бъде идеалният миг да поемете самодейността да се справите с всички проблеми във взаимоотношенията, които сте имали в последно време, изключително в сантиментален проект.

Така че, изпълнете тези два дни и в рефлексия, и в другарство. Имате опция да откриете отговорите на въпроси, които си задавате от доста време и да извършите връзките си още по-здрави и свързани.

Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР