За много жени “над 50 Петра Динерс е модел на

...
За много жени “над 50 Петра Динерс е модел на
Коментари Харесай

Красота на 50+: 10 очарователни летни тоалета от стилната Петра Динерс

За доста дами “над 50 ” Петра Динерс е модел на жанр и усет, престиж в света на модата. Тя ловко съчетава разнообразни текстури и цветове в едно изображение, употребява ярки акценти и не се опасява да опитва. Петра потвърждава със личен образец, че модата и стилът нямат възраст. Нека през днешния ден забележим нова селекция от освежаващи ансамбли за летния сезон.

Прасковената блуза с буф ръкави е идеалната основа за основаване на първокласна и необикновено женствена визия. Блогърът добави гръмък „ топ “ от шифон с панталон в безпристрастен бежов колорит, нюд сандали и просторна плетена чанта.

Панталонният костюм от две елементи е положително решение за зряла дама. Интензивният канарческо-жълт цвят добави ярки цветове към палитрата на всекидневието, наблягайки характерността на нашата героиня.

Красотата на костюмите с панталон е, че могат да се носят дружно или поотделно. В идната визия фешънистка на 50+ комбинира издължено цветно сако с изчистена тениска и ефектна пола с леопардов принт.

Вижте какъв брой добре наподобява дует от съществени неща на Петра. Небесно синя необятна риза + изрязани дънки със недопечен подгъв – комфорт и жанр в едно шишенце! Обувки с акцент и аксесоар с червени детайли направиха визията забавна и запаметяваща се.

Костюмът с панталон е съвършен за основаване на ансамбли в стила на минимализма. Модната германка се спря на вид с отвесен принт, който удобно „ издърпва “ силуета и отслабва. Допълнителен вертикал в изображението се основава от чанта на тънка дълга каишка.

В дрешника на Петра има доста рокли, в това число щамповани. Цветен модел ще наподобява уместно както на плажа, по този начин и на светско събитие. Всичко зависи от стила, обувките и аксесоарите. За всекидневен или плажен комплект са идеални чанта за извършване на покупки, шапка, а за обявата блогърът избра стилен розов аксесоар и жълти остри обувки.

Възрастта на модата обича небрежния жанр. Тя избира да носи строго черно сако с изрязани бели дънки, необятна тениска и равни обувки.

На 50+ дамата не отхвърля скотски щампи. Рокля с принт на зебра е идеална за спокойна ежедневна визия. Удобни джапанки с висока подметка и необятен аксесоар прибавят деловитост към летния отбор.

Блуза с огромни контрастни елементи въобще не навреди на модерния облик на нашата героиня. Дънки, компактна чанта и сандали на невисок постоянен ток отлично допълват визията.

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР